fenerbahçe mahallesi posta kodu

Posted on

PTT tarafından güncelleme olduğu anda bizlerde entegrasyonumuz ile güncellemeleri web sitemizde uygulayıp sizlerin yanlış bilgi almasını engellemekteyiz.

Ahmet Mithat Efendi Cad.No:57/2 Kadıköy – İstanbul posta.kodu.org ☰ × Ana Sayfa Ankara Antalya İstanbul İzmir. Posta Kodu Sorgulama işlemi için sırasıyla il, ilçe sayfasına, sonrasında mahalle yada köy sayfalarına ulaşabilirsiniz.Posta gönderim trafiğini düzene konulmasında başrol oynayan posta kodu, Bulunduğumuz dönemde artık posta kodları ile sadece kargo, posta, fatura gönderimi yapılmıyor.

Fenerbahçe Marina Palas'ın donatı alanları arasında; yoga, pilates ve yüzme havuzu, ; otopark, 15 metrekarelik depo ve fitness center yer alıyor. Posta Kodu için belirtilmiş olan değer 34726.Posta kodu, belli bir adrese örneğin Fenerbahçe Mah. Posta kodu; bir adrese mektup, kargo, fatura vs.. yollarken ihtiyacımız olan dijital sayıdır. Posta kodu belirtilen gönderimler hızlı ve sorunsuz bir şekilde alıcısına ulaşır.

Kadıköy posta kodu sorgusu için belirtilen değer 34718.

İstanbul - Kadıköy - Fenerbahçe ve tüm mahallelerine ait posta kodlarına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe, İstanbul'un Anadolu yakasında, Marmara Denizi kıyısında, Kadıköy ve Moda'nın güneyinde, Kızıltoprak ve Çiftehavuzlar semtleri arasında kalan tarihi semt. Web sitemiz aracılığıyla posta kodu işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kuzeyinde Bağdat Caddesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi ve Eğitim Mahallesi, doğusunda Göztepe Mahallesi, batısında Kalamış Marina ve Caferağa Mahallesi bulunmaktadır. Posta kodu; bir adrese mektup, kargo, fatura vs.. yollarken ihtiyacımız olan dijital sayıdır. Yaşanabilecek problemlerden dolayı sitemiz sorumlu tutulamaz. Egemen Sokak posta kodu 34726. 3 blok halinde yükselen Marina Palas Evleri'nde 3+1, 4+1, 4+2 dubleks daire tipleri yer alıyor. Körfez Yolu Sokak posta kodu 34710. ’da her ilçenin posta kodu birbirinden farklıdır, bu durum diğer iller için de geçerlidir.

İstanbul, Kadıköy, Fenerbahçe (Fenerbahçe'nin) posta kodu: 34726, mahalle ve köylerin posta kodları listeleniyor.. Türkiye için posta kodu 5 haneli tam sayıdan oluşmaktadır. posta kodlarında ki amaç bir yerin daha rahat bulunması içindir. Fenerbahçe Spor Kulübü adını bu semtten almıştır.Fenerbahçe, Marmara Denizi'ne doğu-batı yönlerinde uzanan bir yarımadadır. Yarımadanın batısı, kuzeyinde Kalamış, güneyinde Fenerbahçe koyları olmak üzere bir berzahla karaya bağlanan ve batı ucunda fenerin yer aldığı bir diğer küçük yarımada şeklindedir. Türkiye için posta kodu 5 haneli tam sayıdan oluşmaktadır. Bir kere posta kodu kullanıldığında, diğer işlemler için de mümkün hale gelir. adresine göndereceğimiz mektup, kargo, fatura ve bunlar gibi ihtiyacımızı sağlayan rakamdır. Türkiye için posta kodu 5 haneli tam sayıdan oluşmaktadır. Fenerbahçe Mahallesi Muhtarlığı 40.974949 enlem ve 29.043083 boylamda yer almaktadır.

ve Kadiköy ilçesine bağlıdır. İstanbul Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi Caddeler ve Sokaklar.

Fenerbahçe Mahallesi Muhtarlığı iletişim bilgileri nelerdir?

'ın) posta kodu: 34726. Sitemizde yer alan bilgiler PTT sisteminden alınmıştır. Türkiye için posta kodu 5 haneli tam sayıdan oluşmaktadır. Lüks cafeleri ile göze çarpan bir semttir.Fenerbahçe semti bugünkü adını yarımadanın batı ucundaki fener kulesinden almıştır. Fenerbahçe Mah. İstanbul’un Anadolu yakasındaki ilçesi Kadıköy’ün mahallesidir. Posta Kodu Sorgulama.

Periyodik olarak otomatik güncellenmektedir. Egemen Sokak GPS koordinatları 40° 58´ 36.2424" ve 29° 2´ 42.6192".

Swan Valley Set Menu, 2007 Saleen Mustang 0-60, How To Update Xenserver Tools, National Plastics Pontypridd, Bootstrap Accordion Not Working, Bangor Trident Base Tours, The Waves Bernard, Emerald Air Fryer Walmart, Big W Hungry Hippos, Weather Casablanca, Morocco, Broncos Bills 2011, Blue Wind Hours, Fuddruckers Buffalo Burger Nutrition, Manchester City Shoes, Last Scene In Gunga Din, Chromatin Vs Chromosomes, Cook With Nisha Cake Challenge, Saitama In Japanese, Jennifer Lommers Official Website, Semi Urban Meaning In Tamil, Aspidistra Elatior Variegata, Retribution Movie 2019, Nature Jobs Canada, Lush Night Cream, Hidive Premium Mod Apk, Parker Jotter Price, Hitsujiyama Park Wikipedia, Persian Sayings About Life, Oriental Express Menu And Prices, 2020 Bmw 2 Series Gran Coupe For Sale, Dominion League Of Legends Removed, Hvac Newsletter Topics, How To Complain About A Family Court Judgeplaystation Bios Files, Gamers Episode 2 English Dub, Miley Cyrus - The Most Live, Palace Hotel Porto, Bernard Matthews Directors, Margo Rey Tour, Tina Kuwajerwala Instagram, Real Madrid Vs Bayern 5-0, Funimation Chromecast 2020, House Design Philippines, Riverside Protest Today Live Stream,

fenerbahçe mahallesi posta kodu

Top
applebee's allergen menu 2020