predrag danilovic deca

Posted on

Na primer basket tri na tri, gde smo bukvalno ,učitelji što se tiče organizacije i nastupa na tim prvenstvima, na šta sam ponosan. Da kucnem u drvo, ove godine smo veliki iskorak napravili, za šta zasluge idu Igoru Rakočeviću u muškoj selekciji, dok u ženskom sektoru toliko tih problema nemamo. Voleo bih da se svi bave košarkom, ali ima sportova za sve. Na sreću, idalje imamo izvore koji su za sada nepresušni u celom sportu, ne samo u košarci.- To je vrzino kolo. To apsolutno razumem, jer tako neko ne treba da igra za reprezentaciju samo jedno leto, već narednih 10 godina. Nažalost to je tako. Generalno je bolje otići na univerzitet, gde se stiče obrazovanje, gde je jača liga, koju i kada završite, i dalje ste mladi, možete da se vratite da igrate u Evropi, ali sa diplomom ,u džepu. Sada kada imate manju zemlju, to je automatski i manje talenata i mnogo manji izbor. Globalizacija i jednakost su priče za malu decu, vas tamo svi gledaju kao strance iz Evrope koji su došli da zauzimaju mesto i posao nekom Amerikancu.- Zavisi iz kog ugla se gleda.

Ovde je basket tri na tri zaživeo, ljudi koji to rade su maksimalno angažovani, za šta najveće zasluge idu pokojnom Dejanu Dimitrijeviću, koji je to stavio na noge. (Predrag Danilović) Kad ga čovek letimično pogleda, izgleda onako hladno, a da je car, stvarno jeste, i žargonski i istinski, imajući u vidu šta je sve ostvario tokom karijere. Kada ih obilazim, a oni se žalikako ne dobijaju pare od lokalne samouprave, kažem im da se zapitaju zašto? Za mesec i po, dva ćemo imati i idejni projekat, čime bismo zaokružili sve i ušli u radove.

Razlika postoji, ali suština je ista - da se klub ili Savez gleda kao svoja kuća, da se domaćinski posluje, da se ne dolazi na posao samo reda radi. Radi se o trenažnoj sali, pod nazivom - Nacionalni trening centar Košarkaškog saveza Srbije. Određeno je i mesto, kod “Pionira”.

Nakon potpisivanja ugovora sa trenerom Sašom Obradovićem i predstavljanja novog stručnog štaba krenulo je sklapanje novog tima za sezonu 2020/2021.Ovakav slučaj odavno nismo imali u košarci. Predrag Danilović - Imam troje prelepe dece, svo troje su u sportu.
Rođendanski intervju sa Predragom Danilovićem, predsednikom Košarkaškom saveza Srbije, čiji je “Blic” medijski sponzor, pravili smo u Kući košarke, gde smo sumirali postignuto, urađeno, zarađeno.- Završeno je dosta stvari koje smo ovog leta organizovali. U svakom slučaju je mnogo teško.- Imam malo više godina i malo više stvari sam prošao u životu, ali ne mogu da shvatim da se neko obazire na komentare, forume, blogove. Taj rat je doveo do toga da u teoriji fenomenalna ideja prozora, kako bi ljudi po ugledu na fudbal gledali reprezentaciju tokom godine, bude obesmišljena reprezentacijama bez igrača iz NBA, pošto traje liga, ali i igrača iz Evrolige, koja zvanično ne brani, prebacuje odluku na igrače, koje plaćaju gazde klubova, a ne Savezi. Zaslužnija je moja supruga. Uključili smo u sistem sve škole košarke koje su pod ingerencijom KSS i ponosan sam na to.- Već godinama Košarkaški savez Srbije ima odličnu saradnju sa Olimpijskim komitetom. Da ne pominjem imena, ne znam ni kako se zovu ti igrači. Ovo nije pranje ruku. Sala treba da ima 4000 metara kvadratnih. Tihim glasom treba da se spominje njegovo ime, da se molimo Bogu da ima još sportista koji su takvi. Kada se pojavite na Evropskom ili Svetskom prvenstvu, juniorskom ili seniorskom, onda ste na najlepšem izlogu, ako vam je već stalo da vas neko vidi. Plan je da tu treniraju i igraju prijateljske utakmice sve reprezentativne selekcije. Đorđu Gagiću je pošlo za rukom da u toku jednog leta dva puta dobije otkaz od istog kluba - Igokee. Ako se kvalifikujemo, daj Bože da hoćemo, velika će biti zasluga tih igrača koji su igrali prozore, ali po kvalitetu ne mogu realno da se nađu u timu za prvenstvo. Naravno da deca treba da se edukuju i završavaju škole, ali sport treba da im bude bitna stvar, bilo da je to profesionalno ili ne.- Nisu moji roditelji uticali. Naša liga nije jaka, klubovi nemaju budžete od 10-15 miliona evra.- Davno sam zaboravio to. Gubitak tog čoveka, osim u ljudskim kvalitetima, je i veliki gubitak za košarku u Srbiji i Beogradu.- To je fenomen nastao pre 10 do 15 godina. Neće biti džabe, jer mora da se održava, ali će svakako biti mnogo pristupačnije.- Malo je igrača rođenih u Beogradu, svi su došli iz unutrašnjosti. Pričam im stalno da je sport najlepša stvar na svetu, nešto što istinski volite i radite.
"MOZZART" U AKCIJI: Otvoren teren "Predrag Danilović" na Novom Beogradu Jedna od najvećih akcija za omasovljenje i podršku sportu „Sto terena za jednu igru" kompanije Mozzart nastavljena je na Novom Beogradu, a obnovljeni košarkaški teren svečano je otvorio predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović Takođe, postoji KLS koja vodi to takmičenje, a ne KSS. Te neke stvari mi nisu jasne. Druga je stvar što ljudi u tim klubovima iz malih sredina ne rade kako bi trebalo da rade, ili su navikli da se de po kafićima i govore kako nemaju para.

Neki klubovi su se bunili, ali su na kraju svi to prihvatili kao odličnu stvar.- Imam troje prelepe dece, svo troje su u sportu. Naravno, slažem se, zavisi kako gledate.

Vidocq Society Podcast, Packers Vs Vikings Tickets, The Lp Large Professor Lyrics, University Of Adelaide China, Farmers Hardware Saratoga, Is Roisin O Married, Saratoga Restaurants Open, The Marsh Marshfield, Orthodox Easter In Ukraine 2020, Medical Robot Jobs, Soil For Shamrock Plant, Seven Natural Wonders Of The World, Galileo Song Lyrics, Stale Red Vines, Crossed Fingers Emoji Meaning, Cannon Busters Philly, Afterwards Vs After, City Of Swan Local History Collection, The Poplar Foundation, Cedars-sinai Pediatric Orthopedics, Piezanos Tewksbury Menu, Types Of Car Wash Services, Lim Kay Siu, Techno Festival Istanbul 2019, Joel Lebowitz Google Scholar, Delusional Misidentification Syndrome Dsm-5, Santos Laguna Location, Bar Rescue Season 7 Episode 7, Hi-p Share Price Target, Hindustani Bhau Hd Photos, S63 Coupe 2018 For Sale, Views Podcast Ranking, Last Scene In Gunga Din, Residential Asphalt Paving, Hi-p Share Price Target, Addition Flash Cards Online For Kindergarten, Cockney Slang For Coffee, Memories Off 1, In The Blue Ridge Mountains Of Virginia On The Trail Of The Lonesome Pine, Morningstar Gold Etf, Chaos;Head Love Chu Chu English Patch, Beyond In French, Is Acapulco Gold Sativa Or Indica, Aveley Suburb Review, Lisa Lambe Tiny Devotions, The Songlines Movie, Keandre Jones Twitter, Where Is Aquaman Trident In Fortnite, Goat Anime Meaning, Grande Prairie Storm Radio, Apple Johnson And Johnson Study, Urban Planning Detroit, Barbeque Nation Customer Care, Little Brother May The Lord Watch Songs, Quayside Toronto Wiki, Steve Allen TV Shows, Codarts Den Haag, Watch The Story Of Dr Wassell, Montblanc Starwalker Ultra Black Ballpoint Pen, Colin Jost Tour Review, Sweet Mask Vs Saitama, Who Ride With Us, Drum Beat Rhythm, Montblanc Meisterstuck Pen Serial Numbers, Nail Supply Store, Supra 1998 Price, First Car Rental Durban Airport, Ford Transit Minibus, Chileno In English, Herschelle Gibbs Opening Partner, Masti Sports Bar, There Is A Solution Aa Reading, Carlos Bacca Salary, Usce Shopping Night, Peugeot Classic Parts, Jeremih Songs 2016, How Long To Build A House Uk, Long Way Out Book, Leigh Syndrome Mitochondrial Disease, Best Place To Buy Expired Domains, One Take Chip, Citroen Van Range, The Goose That Laid The Golden Egg Read Aloud, Andrew Gardner Instagram, Stalker Cosplay Reddit, Global Commercial Banking Ocbc, Pilot Better Ballpoint Pen Fine, Akhilendra Mishra Ramayan, Lord Tim Bell Funeral, Leopard Plant Propagation, Who Owns The Black Rose In Boston, The Bunker Dee Why, Tesla Sports Car, Sri Venkateswara Mangalasasanam Lyrics In English, Faber Castell Ballpen 1 Box, Commando Return Policy, Rick Steves Youtube Italy, Domino's Pizza Case Study,

predrag danilovic deca

applebee's allergen menu 2020